Haaptmenü opmaachen

De Paul Muller, gebuer als Paul Konrad Müller den 11. Mäerz 1923 zu Neuchâtel, ass e Schwäizer Schauspiller.

Paul Muller
Paul Muller 1953.jpg
Pseudonym Paul Muller, Paul Miller, Paul Muler, Paolo Muller, Robert Muller
Gebuer 11. Mäerz 1923
Neuchâtel
Nationalitéit Schwäiz
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Vun 1942 u war de Paul Muller als Schauspiller am Theater ze gesinn. Seng Carrière am Kino huet am Joer 1948 mam Film Ruy Blas vum Pierre Billon ugefaangen. Meeschtens war hien an Niewerollen ze gesinn. Hien huet an iwwer 240 TV- a Kinosfilmer matgespillt

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1948 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2004Änneren

Um SpaweckÄnneren