John Saxon

amerikanesche Schauspiller
Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den John Saxon, gebuer als Carmine Orrico de 5. August 1936 zu Brooklyn a gestuerwen de 25. Juli 2020 zu Murfreesboro, am Tennessee, war en US-amerikanesche Schauspiller.

John Saxon
Gebuertsnumm Carmine Orrico
Gebuer 5. August 1936
Brooklyn
Gestuerwen 25. Juli 2020
Murfreesboro
Doudesursaach Longenentzündung
Nationalitéit USA
Educatioun American Academy of Dramatic Arts,
Stella Adler Studio of Acting
Aktivitéit Charakterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Regisseur, Judoka, Karateka, Filmregisseur

Hie war an iwwer 190 Kinos- an Televisiounsfilmer ze gesinn an huet a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Vincente Minnelli, Helmut Käutner, John Huston, Otto Preminger, John Sturges a Richard Brooks matgespillt.

Filmographie änneren

Kino änneren

vun 1954 bis 1959 änneren

vun 1960 bis 1969 änneren

vun 1970 bis 1979 änneren

vun 1980 bis 1989 änneren

vun 1990 bis 1999 änneren

vun 2000 bis 2017 änneren

Um Spaweck änneren

Commons: John Saxon – Biller, Videoen oder Audiodateien