John Saxon

amerikanesche Schauspiller
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den John Saxon, gebuer als Carmine Orrico de 5. August 1936 zu Brooklyn a gestuerwen den 25. Juli 2020 zu Murfreesboro, am Tennessee, war en US-amerikanesche Schauspiller.

John Saxon
John Saxon 1975.jpg
Gebuertsnumm Carmine Orrico
Gebuer 5. August 1936
Brooklyn
Gestuerwen 25. Juli 2020
Murfreesboro
Doudesursaach Longenentzündung
Nationalitéit USA
Aktivitéit Charakterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Regisseur, Judoka, Karateka
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hie war an iwwer 190 Kinos- an Televisiounsfilmer ze gesinn an huet a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Vincente Minnelli, Helmut Käutner, John Huston, Otto Preminger, John Sturges a Richard Brooks matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1954 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2017Änneren


Um SpaweckÄnneren

Commons: John Saxon – Biller, Videoen oder Audiodateien