Haaptmenü opmaachen

De Massimo Girotti, gebuer den 18. Mee 1918 zu Mogliano a gestuerwen de 5. Januar 2003 zu Roum,war en italienesche Schauspiller.

Massimo Girotti
Ossessione-1943-Girotti.png
Gebuer 18. Mee 1918
Mogliano
Gestuerwen 5. Januar 2003
Roum
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Waasserballspiller, Schwëmmer, Mannequin
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Massimo Girotti huet a Filmer vu wichtegen italienesche Regisseuren wéi: Luchino Visconti, Vittorio De Sica, Michelangelo Antonioni a Pier Paolo Pasolini matgespillt. An den 1950er an an den 1960er Jore war hien awer och a ville Sandalefilmer ze gesinn. Hien huet vun 1940 bis 2003 an enger 130 Kinos- an TV-Filmer eng Roll iwwerholl.

FilmographieÄnneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2003Änneren

Um SpaweckÄnneren