Haaptmenü opmaachen

D'Catherine Spaak, gebuer den 3. Abrëll 1945 zu Boulogne-Billancourt (Frankräich), ass eng franséisch Schauspillerin. Si ass d'Duechter vum Dréibuchauteur Charles Spaak an d'Sëschter vun der Schauspillerin Agnès Spaak.

Catherine Spaak
Catherine Spaak cropped.jpg
Gebuer 3. Abrëll 1945
Boulogne-Billancourt
Nationalitéit Frankräich, Italien
Aktivitéit Sänger, Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsmoderateur
Famill
Liewenspartner(in) Johnny Dorelli, Pasquale Festa Campanile
Papp Charles Spaak
Geschwëster Agnès Spaak
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si huet a méi wéi 80 Filmer matgewierkt.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1959 bis 1969Änneren

 
D'Spaak am Joer 1975

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1990Änneren

vun 2000 bis 2019Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Catherine Spaak – Biller, Videoen oder Audiodateien