Haaptmenü opmaachen

D'Magali Noël, gebuer als Magali Noëlle Guiffray de 27. Juni 1932 zu Izmir (Tierkei) a gestuerwen den 23. Juni 2015 zu Châteauneuf-Grasse (Frankräich), war eng franséisch Schauspillerin a Sängerin.

Magali Noël
Luciano Emmer, Marina Vlady, Magali Noël en Bernard Fresson (1960) (cropped).jpg
Gebuer 27. Juni 1932
Izmir
Gestuerwen 23. Juni 2015
Châteauneuf-Grasse
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Sänger, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1951 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 2000 bis 2003Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Magali Noël – Biller, Videoen oder Audiodateien