Magali Noël

franséisch Schauspillerin

D'Magali Noël, gebuer als Magali Noëlle Guiffray de 27. Juni 1932 zu Izmir (Tierkei) a gestuerwen den 23. Juni 2015 zu Châteauneuf-Grasse (Frankräich), war eng franséisch Schauspillerin a Sängerin.

Magali Noël
Gebuertsnumm Magali Françoise Noëlle Camille Guiffray
Gebuer 27. Juni 1931
Izmir
Gestuerwen 23. Juni 2015
Châteauneuf-Grasse
Nationalitéit Frankräich, Schwäiz
Aktivitéit Sänger, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller
Famill
Bestuet mat Jean-Pierre Bernard

Si war a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Jules Dassin, René Clair, Julien Duvivier, Federico Fellini a Costa-Gavras ze gesinn.

Filmographie

änneren

vun 1951 bis 1959

änneren

vun 1960 bis 1969

änneren

vun 1970 bis 1979

änneren

vun 1980 bis 1989

änneren

vun 2000 bis 2003

änneren

Um Spaweck

änneren
Commons: Magali Noël – Biller, Videoen oder Audiodateien