Haaptmenü opmaachen

D'Antonella Lualdi, gebuer als Antonietta De Pascale de 6. Juli 1931 zu Beirut, ass eng italienesch Schauspillerin.

Antonella Lualdi
Antonella Lualdi in Cronache di poveri amanti.png
Gebuer 6. Juli 1931
Beirut
Nationalitéit Italien
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Sänger
Famill
Bestuet mat Franco Interlenghi
Kanner Antonella Interlenghi
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Zanter 1953 ass si mam Schauspiller Franco Interlenghi bestuet. Si ass d'Mamm vun der Schauspillerin Antonella Interlenghi.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1949 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2010 bis ….Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1987: Vida privada - (TV-Mini-Serie) (4 Episoden)
  • 1992−2005: Les Cordier, juge et flic - (TV-Serie) (61 Episoden)
  • 2005−2008: Commissaire Cordier - (TV-Serie) (11 Episoden)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Antonella Lualdi – Biller, Videoen oder Audiodateien