Haaptmenü opmaachen

Den Alberto Sordi, gebuer de 15. Juni 1920 zu Roum an och do gestuerwen de 25. Februar 2003, war en italieenesche Schauspiller, Filmregisseur an Dréibuchauteur.

Alberto Sordi
SottoilsolediRoma-1948-Sordi.png
Gebuer 15. Juni 1920
Roum
Gestuerwen 24. Februar 2003
Roum
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Filmregisseur, Schauspiller, Dréibuchauteur, Filmschauspiller, Sänger, Synchronspriecher
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Sordi ass bekannt duerch seng komesch Rollen an italieenesche Kaméidisfilmer. Hie war an iwwer 150 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

als SchauspillerÄnneren

vun 1937 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

Um SpaweckÄnneren