Alberto Sordi

Den Alberto Sordi, gebuer de 15. Juni 1920 zu Roum an och do gestuerwen de 25. Februar 2003, war en italieenesche Schauspiller, Filmregisseur an Dréibuchauteur.

Alberto Sordi
Alberto Sordi (1962).tif
Gebuer 15. Juni 1920
Roum
Gestuerwen 24. Februar 2003
Roum
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Filmregisseur, Theaterschauspiller, Dréibuchauteur, Filmschauspiller, Sänger, Synchronspriecher, Televisiounsschauspiller, Komiker, Komponist
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Sordi ass bekannt duerch seng komesch Rollen an italieenesche Kaméidisfilmer. Hie war an iwwer 150 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

als SchauspillerÄnneren

vun 1937 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

Um SpaweckÄnneren