Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Michel Serrault, gebuer de 24. Januar 1928 zu Brunoy, Essonne, a gestuerwen den 29. Juli 2007 zu Équemauville bei Honfleur (Calvados), war e franséische Schauspiller.

Michel Serrault
Gebuertsnumm Michel Lucien Serrault
Gebuer 24. Januar 1928
Brunoy
Gestuerwen 29. Juli 2007
Honfleur
Doudesursaach Kriibs
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Filmschauspiller, Schauspiller, Theaterschauspiller
De Michel Serrault

Filmographie änneren

Kino änneren

vun 1954 bis 1959 änneren

vun 1960 bis 1969 änneren

vun 1970 bis 1979 änneren

vun 1980 bis 1989 änneren

vun 1990 bis 1999 änneren

vun 2000 bis 2007 änneren

Theater änneren

Um Spaweck änneren

Commons: Michel Serrault – Biller, Videoen oder Audiodateien