Michel Serrault

Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Michel Serrault, gebuer de 24. Januar 1928 zu Brunoy, Essonne, a gestuerwen den 29. Juli 2007 zu Équemauville bei Honfleur (Calvados), war e franséische Schauspiller.

Michel Serrault
Michel Serrault Cannes.jpg
Gebuer 24. Januar 1928
Brunoy
Gestuerwen 29. Juli 2007
Honfleur
Doudesursaach Kriibs
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Filmschauspiller, Schauspiller, Theaterschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Michel Serrault

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1954 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2007Änneren

TheaterÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Michel Serrault – Biller, Videoen oder Audiodateien