Haaptmenü opmaachen

D'Karin Baal, gebuer als Karin Blauermel den 19. September 1940 zu Berlin, ass eng däitsch Schauspillerin.

Karin Baal
Gebuer 19. September 1940
Berlin
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Helmuth Lohner
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Bekannt Filmer vun der Karin Baal waren Die Halbstarken vum Georg Tressler, Das Mädchen Rosemarie vum Rolf Thiele a Rosa Luxemburg vum Margarethe von Trotta. Donieft war si och an 3 Edgar Wallace Filmer ënner der Regie vum Alfred Vohrer a Massimo Dallamano ze gesinn. De Rainer Werner Fassbinder hat hir och eng Roll an de Filmer Lili Marleen a Lola ginn.

Vun 1962 bis 1977 war si mam Schauspiller Helmut Lohner bestuet. Zesummen hunn si eng Duechter d'Schauspillerin Therese Lohner.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1956 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis ….Änneren

TVÄnneren

vun 1959 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren