Haaptmenü opmaachen

Jean-Louis Trintignant

franséische Schauspiller

De Jean-Louis Trintignant, gebuer den 11. Dezember 1930 zu Piolenc (Vaucluse), ass e franséische Schauspiller, Filmregisseur an Dréibuchauteur.

Jean-Louis Trintignant
Jean-Louis Trintignant Cannes 2012.jpg
Gebuer 11. Dezember 1930
Piolenc
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Institut des hautes études cinématographiques
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur, Lauschterbuchspriecher, Charakterschauspiller, Autospilot, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Stéphane Audran, Nadine Trintignant, Marianne Hoepfner
Liewenspartner(in) Marianne Hoepfner
Papp Raoul Trintignant
Kanner Marie Trintignant, Vincent Trintignant
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Jean-Louis Trintignant

Hien ass de Papp vun der Schauspillerin Marie Trintignant.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

als SchauspillerÄnneren

vun 1955 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 unÄnneren

als RegisseurÄnneren

Um SpaweckÄnneren