Haaptmenü opmaachen

De Cameron Mitchell, gebuer als Cameron McDowell Mitzell de 4. November 1918 zu Dallastown a Pennsylvania a gestuerwen de 6. Juli 1994 zu Pacific Palisades a Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller.

Cameron Mitchell
Cameron Mitchell studio portrait c. 1940s.jpg
Gebuer 4. November 1918
Gestuerwen 7. Juli 1994
Pacific Palisades
Doudesursaach Longekriibs
Nationalitéit USA
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Cameron Mitchell war an enger 240 TV- a Kinosfilmer ze gesinn. Hien huet och um Broadway Theater gespillt.

Bekannt ass hien duerch d'Roll vum Buck Cannon an de 97 Episoden vun der TV-Serie The High Chaparral an de Joren 1967 bis 1971.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1945 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1994Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1959: Zane Grey Theater - (TV-Serie) - (3 Episoden)
  • 1967-1971: The High Chaparral - (TV-Serie) - (97 Episoden)
  • 1972-1974: Ironside - (TV-Serie) - (3 Episoden)
  • 1975-1976: Swiss Family Robinson - (TV-Serie) - (20 Episoden)
  • 1977: How the West Was Won - (TV-Mini-Serie) - (4 Episoden)
  • 1979: Charlie's Angels - (TV-Serie) - (2 Episoden)

Um SpaweckÄnneren