Haaptmenü opmaachen

De Gordon Mitchell, gebuer als Charles Allan Pendleton den 29. Juli 1923 zu Denver, Colorado a gestuerwen den 20. September 2003 zu Marina del Rey, Kalifornien, war en US-amerikanesche Bodybuilder a Schauspiller.

Gordon Mitchell
Gordon Mitchell.gif
Gebuer 29. Juli 1923
Denver
Gestuerwen 20. September 2003
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA
Educatioun Universitéit vu Südkalifornien
Aktivitéit Schauspiller, Enseignant, Dréibuchauteur, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

No klenge Rollen an US-amerikanesche Filmer an den 1950er Joren huet dem Gordon Mitchell seng Filmcarrière, vun 1960 un, sech haaptsächlech an Italien ofgespillt. Hei war hien a ville Genre-Filmer wéi Sandalefilmer, Italowestern a Kriminalfilmer ze gesinn. Hien huet awer och gréisser Rollen a Filmer vu bekannte Regisseuren Federico Fellini, John Huston, Gérard Oury an Yves Boisset gespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1954 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2004Änneren

TVÄnneren

Um SpaweckÄnneren