Haaptmenü opmaachen

D'Helga Liné, gebuer als Helga Lina Stern de 14. Juli 1932 zu Berlin ass eng däitsch Schauspillerin.

Helga Liné
Helga Liné.jpg
Gebuertsnumm Helga Lina Stern
Pseudonym Helga Liné
Gebuer 14. Juli 1932
Berlin
Nationalitéit Spuenien, Weimarer Republik
Aktivitéit Zirkusartist, Revue-Vedette, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Helga Liné ass mat hiren Elteren virum Naziregime a Portugal geflücht. Hir Filmcarrière huet sech a Portugal, Spuenien an Italien ofgespillt. Si huet haaptsächlech a Genrefilmer wéi Sandalefilmer, Horror- a Sexfilmer an Italowestern matgespillt. An den 1980 Joren huet de Pedro Almovador hir och eng Roll an 2 vu senge Filmer ginn. Bis haut (2015) war si an enger 130 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1941 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2005Änneren

Um SpaweckÄnneren