Haaptmenü opmaachen

De Raffaello Matarazzo, gebuer de 17. August 1909 zu Roum an och do gestuerwen de 17. Mee 1966, war en italienesche Filmregisseur an Dréibuchauteur.

Raffaello Matarazzo
Matarazzo foto.jpg
Gebuer 17. August 1909
Roum
Gestuerwen 17. Mee 1966
Roum
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur, Filmproduzent, Filmediteur
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Filmographie (Auswiel)Änneren

  • 1933: Treno popolare
  • 1942: Giorno di nozze
  • 1949: Catene
  • 1951: I figli di nessuno
  • 1951: Tormento
  • 1953: Vortice
  • 1953: Giuseppe Verdi
  • 1954: La schiava del peccato
  • 1954: La nave delle donne maledette
  • 1955: Angelo bianco
  • 1955: La risaia
  • 1964: Amore mio

Um SpaweckÄnneren