Haaptmenü opmaachen

De Renato Baldini, gebuer den 18. Dezember 1921 zu Roum an och do gestuerwen de 5. Juli 1995, war en italieenesche Schauspiller.

Renato Baldini
Renato Baldini.jpg
Gebuer 18. Dezember 1921
Roum
Gestuerwen 5. Juli 1995
Roum
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Renato Baldini huet an iwwer 90 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Hie war a ville Sandalefilmer wéi Spartaco (1953) vum Riccardo Freda, Il figlio di Spartacus (1961) vum Sergio Corbucci, La vendetta dei gladiatori (1964) vum Luigi Capuano an Esther and the King (1960) vum Raoul Walsh a Mario Bava ze gesinn. Hien hat och Optrëtter an Italowestern wéi Sono Sartana, il vostro becchino (1969) vum Anthony Ascott an Un genio, due compari, un pollo (1975) vum Damiano Damiani. An Däitschland krut hien och dräi Niewerollen a Karl May Filmer sou a Winnetou II (1964) vum Harald Reinl, weider an Der Schut (1964) vum Robert Siodmak an an Unter Geiern (1964) vum Alfred Vohrer.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1949 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1983Änneren

TVÄnneren

  • 1968: I racconti del maresciallo - (TV-Serie) (Episod: Il mio amico Gigi)
  • 1970: La lotta dell'uomo per la sua sopravvivenza - (TV-Serie) - (4 Episoden)
  • 1970: ...e le stelle stanno a guardare - (TV-Mini-Serie) - (3 Episoden)
  • 1970: Nessuno deve sapere - (TV-Mini-Serie)
  • 1983 Roma rivuole Cesare - Regie: Miklós Jancsó
  • 1975: Jo Gaillard - (TV-Serie) (Episod: L'escale à Gênes)
  • 1975: Qui squadra mobile - (TV-Serie) (Episod: Pollicino va in città)
  • 1983: L'amante dell'Orsa Maggiore - (TV-Mini-Serie) - (6 Episoden)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Renato Baldini – Biller, Videoen oder Audiodateien