Haaptmenü opmaachen

De William Broderick Crawford, gebuer den 9. Dezember 1911 zu Philadelphia a gestuerwen de 26. Abrëll 1986 zu Rancho Mirage a Kalifornien, war en amerikanesche Schauspiller.

Broderick Crawford
Broderick Crawford 1970.JPG
Gebuer 9. Dezember 1911
Philadelphia
Gestuerwen 26. Abrëll 1986
Rancho Mirage
Doudesursaach Hireschlag
Nationalitéit USA
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Crawford huet seng Carrière als Schauspiller am Theater ugefaangen. Duerno huet hie vun 1937 un och als Schauspiller a Filmer matgewierkt.

Hien huet an iwwer 140 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1937 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1982Änneren

AuszeechnungenÄnneren

Um SpaweckÄnneren