Haaptmenü opmaachen

Den George Nader, gebuer den 19. Oktober 1921 zu Pasadena a Kalifornien a gestuerwen de 4. Februar 2002 zu Woodland Hills a Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller.

George Nader
George Nader 1959-60 NBC.jpg
Gebuer 19. Oktober 1921
Pasadena
Gestuerwen 4. Februar 2002
Woodland Hills
Doudesursaach Longenentzündung
Nationalitéit USA
Aktivitéit Schauspiller, Romancier, Televisiounsschauspiller, Science-Fiction-Schrëftsteller, Filmschauspiller, Filmproduzent
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den George Nader huet seng éischt Haaptroll am Science-Fiction 3-D Film Robot Monster vum Phil Tucker gespillt. Duerno war hien an den 1950er Joren an den USA souwuel am Kino wéi op der Tëlee ganz aktiv. Nodeems hien zu Hollywood keng Rolle méi krut, war hien an Däitschland nach an aacht Jerry Cotton Kriminalfilmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1973Änneren

TVÄnneren

  • 1952: Chevron Theatre - (TV-Serie) - (4 Episoden)
  • 1958-1959: The Further Adventures of Ellery Queen - (TV-Serie) - (25 Episoden)
  • 1959-1960: The Man and the Challenge - (TV-Serie) - (36 Episoden)
  • 1961-1962: Shannon - (TV-Serie) - (36 Episoden)
  • 1961-1962: Alfred Hitchcock Presents - (TV-Serie) - (2 Episoden)
  • 1972: Owen Marshall, Counselor at Law - (TV-Serie) - (1 Episod)
  • 1972: The F.B.I. - (TV-Serie) - (1 Episod)

Um SpaweckÄnneren