Haaptmenü opmaachen

De Marino Girolami gebuer den 1. Februar 1914 zu Roum an och do gestuerwen den 20. Februar 1994 war en italienesche Filmregisseur, Filmschauspiller, Dréibuchauteur, Filmproduzent a Filmschauspiller.

Marino Girolami
Gebuer 1. Februar 1914
Roum
Gestuerwen 20. Februar 1994
Roum
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur, Filmproduzent, Filmediteur, Filmschauspiller, Boxer
Famill
Geschwëster Romolo Guerrieri
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Marino Girolami huet iwwer 80 Filmer als Regisseur gedréint. Hien huet d'Dréibuch fir iwwer 40 Filmer geschriwwen an huet 17 Filmer produzéiert.

Hien huet ënner verschiddene Pseudonyme wéi Frank Martin, Jean Bastide, Franco Martinelli, Charles Ramoulian, Dario Silvestri a Fred Wilson Filmer gedréint

De Girolami ass de Papp vum Filmregisseur Enzo G. Castellari a vum Filmschauspiller Ennio Girolami. Hien ass och de Brudder vum Filmregisseur Romolo Guerrieri.

FilmographieÄnneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1982Änneren

  • 1980: Sesso profondo, mam Al Cliver
  • 1980: Zombi Holocaust, mam Ian McCulloch
  • 1980: La liceale al mare con l'amica di papà, mam Renzo Montagnani a Marisa Mell
  • 1981: Pierino contro tutti, mam Alvaro Vitali
  • 1981: L'esercito più pazzo del mondo
  • 1982: Giggi il bullo, mam Alvaro Vitali an Ennio Girolami
  • 1982: Pierino colpisce ancora, mam Alvaro Vitali

Um SpaweckÄnneren