Haaptmenü opmaachen

De Roberto Savarese gebuer de 6. August 1910 zu Roum an och do gestuerwen den 1. Februar 1996 war en italieenesche Filmregisseur an Dréibuchauteur.

Roberto Savarese
Gebuer 6. August 1910
Roum
Gestuerwen 1. Februar 1996
Roum
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Educatioun Universitéit La Sapienza
Aktivitéit Dréibuchauteur, Filmregisseur
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

  • Sette anni di felicità, (1942)
  • La principessa del sogno, (1942)
  • Lascia cantare il cuore, (1943)
  • Mamma mia che impressione!, (1951)
  • Dinanzi a noi il cielo, (1957)
  • Avventura in città, (1958)
  • Sergente d'ispezione, (1958)
  • Battaglia sui mari, (1960)

Um SpaweckÄnneren