De Massimo Serato gebuer als Giuseppe Segato den 31. Mee 1916 zu Oderzo a gestuerwen den 22. Dezember 1989 zu Roum war en italieenesche Schauspiller.

Massimo Serato
Gebuertsnumm Giuseppe Segato
Gebuer 31. Mee 1916
Gestuerwen 22. Dezember 1989
Roum
Doudesursaach Häerzkollaps
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Filmschauspiller, Theaterschauspiller

Filmographie änneren

vun 1938 bis 1949 änneren

vun 1950 bis 1959 änneren

vun 1960 bis 1969 änneren

vun 1970 bis 1979 änneren

vun 1980 bis 1989 änneren

Um Spaweck änneren