Haaptmenü opmaachen

De Massimo Serato gebuer als Giuseppe Segato den 31. Mee 1916 zu Oderzo a gestuerwen den 22. Dezember 1989 zu Roum war en italieenesche Schauspiller.

Massimo Serato
Massimo-serato-1988.jpg
Gebuertsnumm Giuseppe Segato
Gebuer 31. Mee 1916
Gestuerwen 22. Dezember 1989
Roum
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Filmschauspiller, Theaterschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

vun 1938 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

Um SpaweckÄnneren