Haaptmenü opmaachen

George Sanders

englesche Schauspiller

De George Sanders, gebuer den 3. Juli 1906 zu Sankt Péitersbuerg a Russland a gestuerwen de 25. Abrëll 1972 zu Castelldefels a Spuenien, war e britesche Schauspiller.

George Sanders
George Sanders Allan Warren.jpg
Leschte Portrait vun ëm (1972)
Gebuertsnumm George Henry Sanders
Gebuer 3. Juli 1906
Sankt Péitersbuerg
Gestuerwen 25. Abrëll 1972
Castelldefels
Doudesursaach Iwwerdosis
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun University of Manchester Institute of Science and Technology,
Bedales School
Aktivitéit Lidderschreiwer, Schrëftsteller, Komponist, Autobiograph, Charakterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Sänger, Theaterschauspiller
Famill
Bestuet mat Zsa Zsa Gabor, Magda Gabor, Benita Hume
Geschwëster Tom Conway
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De George Sanders ass de Brudder vum Schauspiller Tom Conway.

FilmographieÄnneren

vun 1934 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1972Änneren

BibliographieÄnneren

  • George Sanders, Memoirs of a Professional Cad, 1960, Paräis, 2004, 360 Säiten, ISBN 2-13-051918-0
  • Richard Vanderbeets, George Sanders, An Exhausted Life, Madison Books, New York, 1990, 271 Säiten, ISBN 0-8191-7806-3

Um SpaweckÄnneren