Haaptmenü opmaachen

De Robert Berri, gebuer als Robert Louis Berrier de 17. Dezember 1917 zu Paräis, a gestuerwen den 22. November 1989 zu Rueil-Malmaison, war e franséische Schauspiller.

Robert Berri
Gebuer 16. Dezember 1912
Paräis
Gestuerwen 22. November 1989
Rueil-Malmaison
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Tëscht 1937 an 1979 huet hien a méi wéi honnert Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1935 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

Um SpaweckÄnneren