Haaptmenü opmaachen

Claude Dauphin

franséische Schauspiller

De Claude Dauphin, gebuer als Claude Marie Eugène Legrand den 19. August 1903 zu Corbeil-Essonnes a gestuerwen de 16. November 1978 zu Paräis, war e franséische Schauspiller.

Claude Dauphin
Claude Dauphin in A Salute to France.jpg
Gebuer 19. August 1903
Corbeil-Essonnes
Gestuerwen 16. November 1978
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Maria Mauban
Mamm Marie-Madeleine Franc-Nohain
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien ass de Papp vum Schauspiller Jean-Claude Dauphin.

De Claude Dauphin huet eng international Filmcarrière gemaach an huet a méi wéi 130 Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1931 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1978Änneren

Um SpaweckÄnneren