Mario David

franséische Schauspiller

De Mario David, gebuer als Jacques Paul Jules Marie David den 9. August 1927 zu Charleville-Mézières a gestuerwen den 29. Abrëll 1996 zu Paräis war e franséische Schauspiller.

Mario David
Gebuer 9. August 1927
Charleville-Mézières
Gestuerwen 29. Abrëll 1996
Paräis
Doudesursaach Longenembolie
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Am Kino war de Mario David haaptsächlech an Niewerollen a Filmer vu bekannte Regisseure wéi Claude Chabrol, Philippe de Broca, Henri Decoin, Jean Renoir a Costa-Gavras ze gesinn. Dernieft huet hien awer och a Kaméidisfilmer vum Jean Girault, Jean Bastia, Michel Boisrond an Édouard Molinaro matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1952 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1994Änneren

Um SpaweckÄnneren