Haaptmenü opmaachen

D'Claire Maurier, gebuer als Odette Michelle Suzanne Agramon de 27. Mäerz 1929 zu Céret an de Pyrénées-Orientales, ass eng franséisch Schauspillerin.

Claire Maurier
Gebuer 27. Mäerz 1929
Céret
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Nieft villen Televisiounsfilmer an enger grousser Theatercarrière war d'Claire Maurier och an enger Parti Kinosfilmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis ….Änneren

Um SpaweckÄnneren