Pierre Colombier

franséische Filmregisseur

De Pierre Colombier, gebuer als Pierre Charles Henri Colombier den 18. Mäerz 1896 zu Compiègne a gestuerwen de 25. Januar 1958 zu Montrouge, war e franéische Filmregisseur an Dréibuchauteur.

Pierre Colombier
Gebuer 18. Mäerz 1896
Compiègne
Gestuerwen 25. Januar 1958
Montrouge
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet och verschidde vu senge Filmer als Regisseur ënner dem Numm Pière Colombier gedréit.

FilmographieÄnneren

StommfilmerÄnneren

  • 1920: Les étrennes à travers les âges - (Kuerzfilm)
  • 1920: Soirée de réveillon - (Kuerzfilm)
  • 1921: Le pendentif - (Kuerzfilm)
  • 1922: Le Noël du père Lathuile
  • 1922: Monsieur Lebidois propriétaire
  • 1923: Le taxi 313-X-7
  • 1923: Soirée mondaine
  • 1923: Petit hôtel à louer
  • 1923: Par-dessus le mur
  • 1924: Le mariage de Rosine
  • 1925: Amour et carburateur
  • 1926: Mots croisés
  • 1926: Au revoir et merci
  • 1926: Paris en 5 jours
  • 1926: Jim la Houlette, roi des voleurs
  • 1927: Les transatlantiques
  • 1928: Petite fille
  • 1928: Dolly

TounfilmerÄnneren

Um SpaweckÄnneren