Den Hans Meyer , gebuer den 21. Juli 1925 zu Paulpietersburg a Südafrika a gestuerwen de 4. Abrëll 2020, war e südafrikanesche Schauspiller.

Hans Meyer
Gebuertsnumm Hans George Meyer
Gebuer 21. Juli 1925
Gestuerwen 3. Abrëll 2020
Neuilly-sur-Seine
Nationalitéit Südafrika
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den Hans Meyer ass a Südafrika opgewuess. 1958 ass hien op London gaangen. 1962 huet hien England verlooss an huet sech am Frankräich niddergelooss. Hei huet hien och seng Carrière beim Film ugefaangen.

Hien huet an iwwer 100 Kinos- an TV-Filmer an Niewerolle matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1965 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2015Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1972-1974: Colditz - (TV-Serie) -- (23 Episoden vu 50 Minuten)
  • 1974: Heidi - (TV-Serie) -- (4 Episoden vun 30 Minuten)
  • 1987-1989: Crossbow - (TV-Serie) -- (72 Episoden vu 26 Minuten)

Um SpaweckÄnneren