Haaptmenü opmaachen

Den Eddie Constantine, gebuer als Edward Constantinowsky, den 29. Oktober 1917 zu Los Angeles, Kalifornien a gestuerwen de 25. Februar 1993 zu Wiesbaden an Däitschland war en naturaliséierte franséische Schauspiller a Sänger mat US-amerikaneschen Originnen.

Eddie Constantine
Eddie Constantine (1972).jpg
bei Filmopname fir "Geen paniek" (1972)
Gebuer 29. Oktober 1917
Los Angeles
Gestuerwen 25. Februar 1993
Wiesbaden
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA, Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Sänger
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

vun 1936 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1993Änneren

Um SpaweckÄnneren