Haaptmenü opmaachen

Philippe Lemaire

franséische Schauspiller

De Philippe Lemaire, gebuer de 14. Mäerz 1927 zu Moussy-le-Neuf (Seine-et-Marne) a gestuerwen de 15. Mäerz 2004 zu Paräis, war e franséische Schauspiller.

Philippe Lemaire
Gebuer 14. Mäerz 1927
Moussy-le-Neuf
Gestuerwen 15. Mäerz 2004
1. Arrondissement vu Paräis
Doudesursaach Fall
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet a Filmer ënner der Regie vu Filmregisseuren wéi Jean-Pierre Melville, Alexandre Astruc, Philippe de Broca, Henri Decoin a Bernard Borderie matgespillt. Och war hien a senge Filmer mat bekannte Schauspillerinnen wéi Juliette Gréco, Anouk Aimée, Françoise Arnoul, Jeanne Moreau, Jane Fonda, Kristin Scott Thomas an Audrey Hepburn ze gesinn.

Vun 1953 bis 1956 war hie mat der Sängerin a Schauspillerin Juliette Gréco bestuet-

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1946 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2004Änneren

Um SpaweckÄnneren