Haaptmenü opmaachen

De Roland Lesaffre, gebuer de 26. Juni 1927 zu Clermont-Ferrand a gestuerwen den 3. Februar 2009 zu Paräis, war e franséische Schauspiller.

Roland Lesaffre
Marcel Carné Roland Lesaffre.jpg
Gebuer 26. Juni 1927
Clermont-Ferrand
Gestuerwen 3. Februar 2009
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Roland Lesaffre huet a 70 Kinos- an TV-Filmer haaptsächlech an Niewerolle matgespillt, sou a Filmer vu bedeitende Filmregisseure wéi Marcel Carné, Max Ophüls, Jacques Becker, Jean-Pierre Melville, Alfred Hitchcock a Sacha Guitry. Hie war och als Schauspiller am lëtzebuergesche Film L'amour, oui! mais... vum Philippe Schneider aus dem Joer 1970 ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1938 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1990Änneren

Um SpaweckÄnneren