Haaptmenü opmaachen

Isa Miranda

italienesch Schauspillerin
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Isa Miranda, gebuer als Ines Isabella Sanpietro de 5. Juli 1909 zu Mailand a gestuerwen den 8. Juli 1982 zu Roum , war eng italienesch Schauspillerin.

Isa Miranda
Isa Miranda 1950s.jpg
Gebuertsnumm Ines Isabella Sanpietro
Gebuer 5. Juli 1905
Mailand
Gestuerwen 8. Juli 1982
Roum
Doudesursaach Krankheet
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Schrëftsteller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si huet a Filmer vu bekannte Regisseuren wéi: Max Ophüls, René Clément, Mauro Bolognini, David Lean a Vittorio De Sica matgespillt.

Si krut 1949 um Festival vu Cannes de Präis als bescht Schauspillerin am Film Le mura di Malapaga vum René Clément.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1933 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1982Änneren

Um SpaweckÄnneren