Isa Miranda

italieenesch Schauspillerin
Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.


D'Isa Miranda, gebuer als Ines Isabella Sanpietro de 5. Juli 1909 zu Mailand a gestuerwen den 8. Juli 1982 zu Roum , war eng italieenesch Schauspillerin.

Isa Miranda
Gebuertsnumm Ines Isabella Sanpietro
Gebuer 5. Juli 1905
Mailand
Gestuerwen 8. Juli 1982
Roum
Doudesursaach Krankheet
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Schrëftsteller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller

Si huet a Filmer vu bekannte Regisseure wéi Max Ophüls, René Clément, Mauro Bolognini, David Lean a Vittorio De Sica matgespillt.

Si krut 1949 um Festival vu Cannes de Präis als bescht Schauspillerin am Film Le mura di Malapaga vum René Clément.

Filmographie Änneren

Kino Änneren

vun 1933 bis 1939 Änneren

vun 1940 bis 1949 Änneren

vun 1950 bis 1959 Änneren

vun 1960 bis 1969 Änneren

vun 1970 bis 1982 Änneren

Um Spaweck Änneren