Haaptmenü opmaachen

D'Dora Doll, gebuer als Dorothée-Hermina Feinberg de 15. Mee 1922 zu Berlin a gestuerwen de 15. November 2015 zu Saint-Gilles am Departement Gard, war eng franséisch Schauspillerin.

Dora Doll
Jane Fonda par Claude Truong-Ngoc 1976.jpg
Gebuertsnumm Dorothée-Hermina Feinberg
Pseudonym Dora Doll
Gebuer 19. Mee 1922
Berlin
Gestuerwen 15. November 2015
Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Doudesursaach Alzheimer
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Raymond Pellegrin
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Dora Doll huet an iwwer 220 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Vun 1949 bis 1955 war si mam franséische Schauspiller Raymond Pellegrin bestuet.

Filmographie (Auswiel)Änneren

KinoÄnneren

vun 1938 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis ….Änneren

Um SpaweckÄnneren