Haaptmenü opmaachen

Blanchette Brunoy

franséisch Schauspillerin
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Blanchette Brunoy, gebuer als Blanche Bilhaud de 5. Oktober 1915 zu Paräis a gestuerwen de 4. Abrëll 2005 zu Manosque, war eng franséisch Schauspillerin.

Blanchette Brunoy
Gebuertsnumm Blanche Bilhaud
Gebuer 5. Oktober 1915
14. Arrondissement
Gestuerwen 3. Abrëll 2005
Manosque
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Conservatoire national supérieur de musique et de danse
Aktivitéit Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Blanchette Brunoy huet an iwwer 90 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Si krut Rollen a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi: Abel Gance, Jean Renoir, Jacques Becker, Robert Bresson a Marcel Carné.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1936 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1985 bis 1998Änneren

Um SpaweckÄnneren