Haaptmenü opmaachen

Raymond Pellegrin

franséische Schauspiller

De Raymond Pellegrin, gebuer den 1. Januar 1925 zu Nice a gestuerwen de 14. Oktober 2007 zu Garons, war e franséische Schauspiller.

Raymond Pellegrin
Lollo+pellegrin la romana.jpg
Gebuer 1. Januar 1925
Nice
Gestuerwen 14. Oktober 2007
Garons
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Gisèle Pascal, Dora Doll
Kanner Pascale Pellegrin
Wikidata-logo-without-paddings.svg

No engem éischte Bestietnes vun 1949 bis 1955 mat der franséischer Schauspillerin Dora Doll war hie vun Enn 1955 bis zu hirem Doud am Februar 2007 mat der Schauspillerin Giselle Pascal bestuet.

Filmographie (Auswiel)Änneren

KinoÄnneren

Vun 1943 bis 1949Änneren

Vun 1950 bis 1959Änneren

Vun 1960 bis 1969Änneren

Vun 1970 bis 1979Änneren

Vun 1980 bis 2002Änneren

TVÄnneren

  • 1992: Il professore - Diva, vum Steno mam Bud Spencer an Ursula Andress
  • 1992: Il professore - Fanciulla che ride, vum Steno mam Bud Spencer a Jacques Sernas
  • 1992: Il professore - Polizza droga , vum Steno mam Bud Spencer a Mylène Demongeot
  • 1993 - 1995: Rocca (TV-Serie)
  • 2002 Notes sur le rire, vum Daniel Losset mam Catherine Rouvel

Um SpaweckÄnneren