De Christian-Jaque, gebuer als Christian Albert François Maudet, de 4. September 1904 zu Paräis a gestuerwen den 8. Juli 1994 zu Boulogne-Billancourt war e franséischen Dréibuchauteur a Filmregisseur.

Christian-Jaque
Gebuertsnumm Christian Albert François Maudet
Gebuer 4. September 1904
19. Arrondissement
Gestuerwen 8. Juli 1994
Boulogne-Billancourt
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Frankräich
Educatioun École nationale supérieure des beaux-arts,
École nationale supérieure des arts décoratifs
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur, Chefdekorateur, Regisseur
Famill
Bestuet mat Martine Carol, Simone Renant, Renée Faure

De Christian-Jacque war sechsmol bestuet ënner anerem mat de Schauspillerinne Simone Renant, Renée Faure a Martine Carol.

Filmographie Änneren

Kino Änneren

vun 1932 bis 1939 Änneren

vun 1940 bis 1949 Änneren

vun 1950 bis 1959 Änneren

vun 1960 bis 1969 Änneren

vun 1970 bis 1977 Änneren

TV Änneren

  • 1969: S.O.S. fréquence 17- (TV-Serie) - (3 Episoden)
  • 1971: Omer Pacha- (TV-Serie)
  • 1972: Les évasions célèbres- (TV-Serie) - (2 Episoden)
  • 1973: Arpad der Zigeuner- (TV-Serie) - (5 Episoden)
  • 1977: À vous de jouer Milord- (TV-Mini-Serie)
  • 1975: Jo Gaillard- (TV-Serie) - (8 Episoden)
  • 1980: Achtung Zoll!- (TV-Serie) - (6 Episoden)
  • 1981: Société Amoureuse à Responsabilité Limitée- Haaptacteuren: Jean-Pierre Darras, Daniel Auteuil
  • 1981: La nouvelle malle des Indes- (TV-Mini-Serie) - Haaptacteuren: Christian Kohlund, Jean-Pierre Bouvier
  • 1983: L'homme de Suez- (TV-Mini-Serie) - Haaptacteuren: Guy Marchand, Horst Frank

Um Spaweck Änneren