Haaptmenü opmaachen

D'Jacqueline Bisset, gebuer als Winifred Jacqueline Fraser Bisset den 13. September 1944 zu Weybridge, ass eng englesch Schauspillerin.

Jacqueline Bisset
Jacqueline Bisset Cannes 2017 2.jpg
Gebuertsnumm Winifred Jacqueline Fraser Bisset
Gebuer 13. September 1944
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Mannequin
Wikidata-logo-without-paddings.svg
D'Bisset 1969 (Reklammsfoto fir de Film "Secret World")

D'Jacqueline Bisset war fir d'éischt Fotomodell, duerno gouf si fir de Film entdeckt. Si huet mat bekannte Schauspiller wéi Dean Martin, Steve McQueen, Burt Lancaster, Paul Newman, Marcello Mastroianni, Robert Shaw, Anthony Quinn, Charles Bronson, Jean-Paul Belmondo an Anthony Perkins zesumme gespillt a war a Filmer vu grousse Regisseure wéi Sidney Lumet, George Cukor, John Huston, Stanley Donen, Peter Yates, François Truffaut a Claude Chabrol ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1965 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis ….Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Jacqueline Bisset – Biller, Videoen oder Audiodateien