Roland Armontel

franséische Schauspiller

De Roland Armontel, gebuer als Auguste Louis Magnin den 21. Dezember 1901 zu Vimoutiers a gestuerwen den 8. Mäerz 1980 zu Paräis war e franséische Schauspiller.

Roland Armontel
Gebuertsnumm Auguste Louis Magnin
Gebuer 21. Dezember 1901
Vimoutiers
Gestuerwen 8. Mäerz 1980
15. Arrondissement
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Roland Armontel, och a ville Filmer als Armontel gefouert, war an iwwer 100 TV- a Kinosfilmer ze gesinn. Hien huet a Filmer vu sou bedeitende Regisseure wéi Raymond Bernard, René Clair, Claude Autant-Lara, Marcel Carné a René Clément matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1932 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

Um SpaweckÄnneren