Haaptmenü opmaachen

D'Charlotte Rampling, OBE, gebuer de 5. Februar 1946 zu Sturmer am Essex ass eng englesch Schauspillerin.

Charlotte Rampling
Charlotte Rampling Cannes 2011.jpg
um Festival zu Cannes 2001
Gebuer 5. Februar 1946
Sturmer
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Mannequin, Theaterschauspiller, Sänger, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Jean Michel Jarre, Bryan Southcombe
Liewenspartner(in) Jean-Noël Tassez
Papp Godfrey Rampling
Wikidata-logo-without-paddings.svg
D'Charlotte Rampling um Filmfestival zu Venedeg 2009

Bis 2015 war d'Charlotte Rampling an iwwer 110 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

Hiren éischten Optrëtt am Kino hat si am Film The Knack ...and How to Get It (1964) vum Richard Lester. Schonn 1969 krut si eng Roll am Film La caduta degli dei vum Luchino Visconti. Aner wichteg Filmer an hirer Carrière waren 1974 de Science-Fiction-Film Zardoz vum John Boorman mam Sean Connery, Il portiere di notte (1974) vun der Liliana Cavani, Stardust Memories (1980) vum Woody Allen a Sous le sable (2000) vum François Ozon.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1964 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis -Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Charlotte Rampling – Biller, Videoen oder Audiodateien