Haaptmenü opmaachen

Ben Gazzara

amerikanesche Schauspiller

De Ben Gazzarra, gebuer als Biagio Anthony Gazzarra den 28. August 1930 zu New York an och do gestuerwen den 3. Februar 2012, war en US-amerikanesche Schauspiller a Regisseur.

Ben Gazzara
Bengazarra.jpg
Gebuer 28. August 1930
New York City
Gestuerwen 3. Februar 2012
New York City
Doudesursaach Kriibs
Nationalitéit USA
Educatioun The New School,
Actors Studio,
Stuyvesant High School
Aktivitéit Regisseur, Charakterschauspiller, Dréibuchauteur, Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller
Famill
Bestuet mat Janice Rule, Louise Erickson
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet an iwwer 130 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1957 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2011Änneren

Um SpaweckÄnneren