Haaptmenü opmaachen

De Leo Genn gebuer als Leo John Genn den 9. August 1905 zu London an och do gestuerwen de 26. Januar 1978 war en englesche Schauspiller.

Leo Genn
Leo Genn in The Miniver Story.JPG
Gebuer 9. August 1905
London
Gestuerwen 26. Januar 1978
London
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Militär, Theaterschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Leo Genn huet a ville Filmer matgespillt, haaptsächlech awer an Niewerollen. Zu senge bekanntste Filmer zielen Quo vadis? vum Mervyn LeRoy, Moby Dick vum John Huston, The Longest Day vum Ken Annakin, Andrew Marton a Bernhard Wicki, 55 Days at Peking vum Nicholas Ray a The MacKintosh Man vum John Huston.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1935 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1974Änneren

Um SpaweckÄnneren