Haaptmenü opmaachen

D'Madeleine Robinson, gebuer als Madeleine Svoboda de 5. November 1916 zu Paräis a gestuerwen den 1. August 2004 zu Lausanne an der Schwäiz, war eng franséisch Schauspillerin.

Madeleine Robinson
Madeleine Robinson.jpg
Gebuer 5. November 1917
Paräis
Gestuerwen 1. August 2004
Lausanne
Nationalitéit Frankräich, Schwäiz
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Robert Dalban
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Madeleine Robinson huet an iwwer 100 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.Si ass nieft hire Filmer awer och a villen Theaterstécker opgetrueden.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1934 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1994Änneren

Um SpaweckÄnneren