Noël Roquevert

franséische Schauspiller
Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den Noël Roquevert, gebuer als Noël Louis Raymond Bénévent den 18. Dezember 1892 zu Doué-la-Fontaine a gestuerwen de 6. November 1973 zu Douarnenez, war e franséische Schauspiller.

Noël Roquevert
Gebuer 18. Dezember 1892
Doué-la-Fontaine
Gestuerwen 6. November 1973
Douarnenez
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller
Famill
Bestuet mat Paulette Noizeux

Den Noël Roquevert huet an iwwer 190 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Hien ass nieft senger Karriär beim Film awer och nach vill am Theater opgetrueden.

Filmographie änneren

Kino änneren

vun 1932 bis 1939 änneren

vun 1940 bis 1949 änneren

vun 1950 bis 1959 änneren

vun 1960 bis 1969 änneren

vun 1970 bis 1972 änneren

Um Spaweck änneren