Haaptmenü opmaachen

Noël Roquevert

franséische Schauspiller
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den Noël Roquevert, gebuer als Noël Louis Raymond Bénévent den 18. Dezember 1892 zu Doué-la-Fontaine a gestuerwen de 6. November 1973 zu Douarnenez, war e franséische Schauspiller.

Noël Roquevert
Roquevert Harcourt 1944 2.jpg
Gebuer 18. Dezember 1892
Doué-la-Fontaine
Gestuerwen 6. November 1973
Douarnenez
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Paulette Noizeux
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den Noël Roquevert huet an iwwer 190 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Hien ass nieft senger Carrière beim Film awer och nach vill am Theater opgetrueden.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1932 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1949Änneren

vun 1970 bis 1972Änneren

Um SpaweckÄnneren