Haaptmenü opmaachen

Wikipedia β

Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Marie Dubois, gebuer als Claudine Lucie Pauline Huzé den 12. Januar 1937 zu Paräis, a gestuerwen de 15. Oktober 2014 zu Lescar (Pyrénées-Atlantiques), war eng franséisch Schauspillerin.

Marie Dubois
Marie Dubois 1972.jpg
Gebuer 12. Januar 1937
Paräis
Gestuerwen 15. Oktober 2014
Lescar
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Marie Dubois, déi zanter dem Alter vun 23 Joer u Multipel Skleros gelidden huet, huet 1981 an enger Publicitéitscampagne matgemaach, déi vun der UNISEP publizéiert gouf, an am Juni 2001 op 23 franséischsproochegen Tëleesprogrammer gewise gouf.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

Televisioun (Auswiel)Änneren

  • 1972: François Gaillard - (TV-Serie) - (8 Episoden)
  • 1973: La ligne de démarcation - (TV-Serie) - (13 Episoden)
  • 1989: Maria Vandamme - (TV-Mini-Serie) - (4 Episoden)
  • 1995: Navarro - (TV-Serie) - (2 Episoden)
  • 1989: Les allumettes suédoises - (TV-Mini-Serie) - (3 Episoden)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Marie Dubois – Biller, Videoen oder Audiodateien