Haaptmenü opmaachen

Rosy Varte

franséisch Schauspillerin
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Rosy Varte, gebuer als Nevarte Manouélian den 22. November 1923 oder och 1927 zu Konstantinopel haut Istanbul an der Tierkei a gestuerwen de 14. Januar 2012 zu Neuilly-sur-Seine, war eng armenesch-franséisch Schauspillerin.

Rosy Varte
Gebuertsnumm Նուարդ Մանուելեան
Gebuer 22. November 1923
Konstantinopel
Gestuerwen 14. Januar 2012
Neuilly-sur-Seine
Doudesursaach Bronchite
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si war ganz aktiv am Theater an huet an iwwer honnert Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Si war am Regisseur Pierre Badel bestuet.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1948 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

Um SpaweckÄnneren