Haaptmenü opmaachen

De Claude Brasseur, gebuer als Claude Espinasse de 15. Juni 1936 zu Neuilly-sur-Seine ass e franséische Schauspiller.

Claude Brasseur
Claude Brasseur Deauville 2011 2.jpg
um Deauviller Festival 2011
Gebuertsnumm Claude Pierre Espinasse
Gebuer 15. Juni 1936
Neuilly-sur-Seine
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Autospilot, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Bobfuerer, Televisiounsschauspiller
Famill
Papp Pierre Brasseur
Mamm Odette Joyeux
Kanner Alexandre Brasseur
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Claude Brasseur ass de Jong vum Schauspiller Pierre Brasseur a vun der Schauspillerin Odette Joyeux.

Bekannt Filmer vum Claude Brasseur sinn Les yeux sans visage (1959) vum Georges Franju, Bande à part (1964)) vum Jean-Luc Godard, Un éléphant ça trompe énormément (1976) vum Yves Robert an Nous irons tous au paradis (1977) och vum Yves Robert.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1956 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bisÄnneren

Um SpaweckÄnneren