Haaptmenü opmaachen

De Serge Reggiani, gebuer den 2. Mee 1922 zu Sanna, Emilia-Romagna, Italien a gestuerwen den 23. Juli 2004 zu Paräis, war e franséische Schauspiller a Chansonsänger

Serge Reggiani
Gebuer 2. Mee 1922
Reggio nell’Emilia
Gestuerwen 23. Juli 2004
Paräis
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Frankräich, Italien, Kinnekräich Italien
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Sänger, Moler, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Noëlle Adam, Janine Darcey, Annie Noël
Kanner Stéphan Reggiani, Simon Reggiani
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1938 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1998Änneren

Um SpaweckÄnneren