Haaptmenü opmaachen

De Sim, Pseudonym vum Simon Jacques Eugène Berryer, gebuer den 21. Juli 1926 zu Cauterets (Departement Hautes-Pyrénées) a gestuerwen de 6. September 2009 zu Saint-Raphaël[1], war e franséische Schauspiller, Komiker a Schrëftsteller.

Sim
Sim, inspecteur Armagnac.jpg
Gebuertsnumm Simon Jacques Eugène Berryer
Gebuer 21. Juli 1926
Cauterets
Gestuerwen 6. September 2009
Saint-Raphaël
Doudesursaach Longenembolie
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

CinémaÄnneren

BibliographieÄnneren

  • 1984: Elle est chouette, ma gueule (Autobiographie)
  • 1985: Pour l'humour de Dieu
  • 1986: Elles sont chouettes, mes femmes
  • 1993: Le Penseur
  • 1997: Ma médecine hilarante
  • 1998: Le Président Balta
  • 2009: Et la retraite, bordel ?

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren