Isabelle Huppert

franséisch Schauspillerin

D'Isabelle Huppert gebuer de 16. Mäerz 1953 zu Paräis ass eng franséisch Schauspillerin.

Isabelle Huppert
Isabelle Huppert Cannes 2018.jpg
D'Isabelle Huppert um Festival vu Cannes 2018
Gebuer 16. Mäerz 1953
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Conservatoire national supérieur d'art dramatique,
Institut national des langues et civilisations orientales,
Conservatoire vu Versailles
Aktivitéit Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Filmproduzent
Famill
Bestuet mat Ronald Chammah
Geschwëster Caroline Huppert, Élisabeth Huppert, Rémi Huppert
Kanner Lolita Chammah
Wikidata-logo-without-paddings.svg
D'Isabelle Huppert 2009 um Festival vu Cannes
D'Isabelle Huppert
D'Isabelle Huppert (2015)

D'Isabelle Huppert ass d'Mamm vun der Schauspillerin Lolita Chammah.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1972 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2019Änneren

vun 2020 - 2029Änneren


Um SpaweckÄnneren

Commons: Isabelle Huppert – Biller, Videoen oder Audiodateien