Haaptmenü opmaachen

D'Isabelle Huppert gebuer de 16. Mäerz 1953 zu Paräis ass eng franséisch Schauspillerin.

Isabelle Huppert
Isabelle Huppert Cannes 2018.jpg
Gebuer 16. Mäerz 1953
16. Arrondissement
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Conservatoire national supérieur d'art dramatique
Aktivitéit Filmproduzent, Filmschauspiller, Theaterschauspiller
Famill
Geschwëster Caroline Huppert, Élisabeth Huppert
Kanner Lolita Chammah
Wikidata-logo-without-paddings.svg
D'Isabelle Huppert
D'Isabelle Huppert
D'Isabelle Huppert (2015)

D'Isabelle Huppert ass d'Mamm vun der Schauspillerin Lolita Chammah.

Inhaltsverzeechnes

Filmographie (Auswiel)Änneren

vun 1972 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bisÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Isabelle Huppert – Biller, Videoen oder Audiodateien