Haaptmenü opmaachen

De Fabrice Luchini, gebuer als Robert Luchini den 1. November 1951 zu Paräis, ass e franséische Schauspiller an Dréibuchauteur..

Fabrice Luchini
Fabrice Luchini 2010.jpg
Gebuer 1. November 1951
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Coiffer, Coursier
Famill
Kanner Emma Luchini
Wikidata-logo-without-paddings.svg
thumbDe Fabrice Luchini (2014)

Nom Film Le genou de Claire (1970) vum Éric Rohmer huet de Luchini nach a weider 5 Filmer vum Rohmer matgespillt. Aner bekannt Filmer mat him sinn Violette Nozière (1978) vum Claude Chabrol, Confidences trop intimes (2003) vum Patrice Leconte mam Sandrine Bonnaire an Anne Brochet sowéi Dans la maison (2012) vum François Ozon mam Kristin Scott Thomas an Emmanuelle Seigner. Mam Regisseur Philippe Le Guay huet hie a 4 Filmer matgespillt dorënner déi bekannt Filmer Les femmes du 6ème étage (2011) mam Sandrine Kiberlain a Natalia Verbeke an am Joer 2013 Alceste à bicyclette mam Lambert Wilson a Maya Sansa.

Bis haut war de Luchini an iwwer 70 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1969 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

 
De Fabrice Luchini (1993)

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis....Änneren

TVÄnneren

TheaterÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Fabrice Luchini – Biller, Videoen oder Audiodateien