Haaptmenü opmaachen

Den Alain Cavalier, gebuer als Alain Fraissé de 14. September 1931 zu Vendôme am Loir-et-Cher, ass e franséische Filmregisseur.

Alain Cavalier
Alain Cavalier (1986) by Erling Mandelmann.jpg
Gebuertsnumm Alain Fraissé
Gebuer 14. September 1931
Vendôme
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Institut des hautes études cinématographiques
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur, Schauspiller, Filmediteur, Kameramann
Famill
Bestuet mat Denise de Casabianca, Irène Tunc
Kanner Camille de Casabianca
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien ass de Papp vun der Schauspillerin Camille de Casabianca.

Filmographie (Auswiel)Änneren

  • 1962: Le combat dans l'île
  • 1964: L'insoumis
  • 1967: Mise à sac
  • 1968: La chamade
  • 1976: Le plein de super
  • 1978: Martin et Léa
  • 1986: Thérèse
  • 1993: Libera me
  • 2001: René
  • 2007: Les Braves
  • 2011: Pater

Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren